Новини

Демі Ловато закликала Джастіна та Гейлі Бібер дарувати страви нужденним

27 марта 2020

Демі Ловато закликала подружжя Біберів пожертвувати їжу фанам, які цього потребують. 26-річна виконавиця запропонувала колезі та його другій половині приєднатися до ініціативи #OpenForDelivery від одного з закладів харчування. Учасники проєкту інформують сім’ї про місця, котрі досі пропонують харчові послуги під час нинішньої пандемії коронавіусу.

«Виконуючи свою роль для нашого світу, хочете приєднатися до мене та цього проєкту? – написала Демі в інстаграмі. – Я надсилаю страви сім’ям, які потребують підтримки в цей складний час. Залиште коментар нижче, щоб показати мені, як ви допомагаєте у своїх місцевих громадах!»

Після цих слів артистка додала, що передає естафету Скутерові Брауну, Аріані Ґранде, Джастінові Біберу та Гейлі Бібер.

27-річна співачка також закликала своїх шанувальників просити водіїв з доставки залишати їжу біля дверей і вжити додаткових заходів, щоб спробувати запобігти поширенню респіраторних захворювань.

Вона додала:

«P. S. Якщо ви замовляєте їжу через службу доставки, БУДЬ ЛАСКА, виберіть варіант «Залишити біля дверей», мийте руки щонайменше 20-40 секунд після того, як забрали замовлення, і витріть паковання та поверхні, до яких воно торкалося».

Джастін і Гейлі відповіли на виклик та зазначили, що приєднуються на борт.

«Виконаємо свою роль! Ми – учасники #DoYourPartChallenge, спасибі @stassiebaby та @ddlovato за запрошення. Надішліть мені особисте повідомлення, якщо ви та ваша сім’я потребує порцій їжі в цей час!», – написала 23-річна Гейлі.

Модель і її 26-річний чоловік-співак також передали естафету іншим відомим особам.

Тим часом, Аріана Ґранде, як повідомляється, використовує один із додатків для переказу грошей, щоб надсилати готівку фанатам, які надо постраждали від тривалої кризи здоров’я: деякі люди втратили роботу внаслідок необхідності самоізоляції та перебування вдома.

За інформацією «TMZ», численні шанувальники заявляли, що їм надіслали виплати в розмірі від 500 до 1500 доларів, а деякі кажуть, що співачка таємно здійснювала такі перекази протягом декількох днів.