Новини

Ден Рейнольдс описав складний рік після особистої драми в пісні Imagine Dragons «Bad Liar»

7 ноября 2018

За кілька днів до видання студійник «Origins» гурт Imagine Dragons представив четвертий і фінальний сингл із довгоочікуваного диска. Продюсером майже чотирихвилинної композиції під назвою «Bad Liar» став Джорден Одеґард. Натхненням для її створення послугував важкий рік після розлучення Дена Рейнольдса з Аджею Волкман.

Подружжя, правда, устигло примиритися до того, як підписати папери. І Аджа навіть записала беквокал для треку.

«О, тихіше, моя мила, це був важкий рік. І жахи не знайшли своїх невинних жертв. Довірся мені, люба, довірся мені, люба, – починає пісню під еластичний риф артист. – Це був позбавлений любові рік, Я – людина з трьох страхів: чесності, віри й крокодилячих сліз».

Під час розмови з Зейном Лоу Ден поділився, що написав пісню з Аджею, коли вони планували розбігтися:

«Я пройшов через розлучення, але ніколи не підписував папери. Був удома і ми якби вирішили: гаразд, давай просто подумаємо хвилинку. Коли ми писали це, то знали, про що ця пісня, але водночас ми не говорили, про що вона».

Альбом «Origins», який також включає композиції «Natural», «Machine» та саундтрек «Zero» до анімаційної стрічки «Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі», дістанеться слухачам 9-го листопада. Платівка задумана як єдина за духом із третім альбомом Imagine Dragons «Evolve». Про неї Ден розповів:

«Це про пошук нового місця, але також – про цінування свого коріння. Коли ми творимо, то творимо без кордонів, без правил. Ми захоплюємося музикою, яка звучить інакше, по-новому для нас».

Напередодні релізу альбому група з чотирьох учасників улаштує поп-ап-перформанс під назвою «The Origins Experience». Подія відбудеться сьогодні в Лас-Вегасі. Шанувальників запрошують реєструватися на офіційному сайті колективу, щоб отримати шанс відвідати шоу.