Новини

Денис Реконвальд виступив на легендарному фестивалі «Слов’янський Базар» у Вітебську

27 июля 2018

Однією з найяскравіших подій літа став 27-й Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов’янський Базар у Вітебську», що пройшов з 12-го по 16-те липня у Білорусі. Концерт «Ритми літа» об’єднав на головній сцені події наймедійніших і найобговорюваніших виконавців року з кількох країн.

«Я вдячний Вітебську, вдячний «Слов’янському Базару». Усе пройшло на найвищому рівні. Велика честь і задоволення побувати на цій легендарній сцені. Під час виступу я відчув абсолютний драйв, неймовірну енергію залу! У Вітебську по-справжньому вміють любити артистів!» – поділився враженнями від участі Денис Реконвальд.

Особливу увагу на заході Денису приділив його фан-клуб. Шанувальниці численним складом супроводжували співака не тільки у рамках виступу й репетиції, а й зустрічали під час заселення в готель. Артиста оточили щільним кільцем, так що він не одразу зміг потрапити до власного номера.

«Безумовно, мені приємна така увага, приємно, що впізнають, фотографуються. Коли зустрічають оваціями, а потім прощаються так, нібито ми знайомі мільйон років, це неймовірно піднімає настрій і наповнює», – зазначив Денис, який виконав на «Слов’янському базарі» свою найпопулярнішу композицію «Гроза» .

До речі, Денису в Білорусі також довелося відчути себе в певному сенсі шанувальником. В одному фестивальному готелі разом із ним проживала популярна аргентинська актриса Наталія Орейро, яку було запрошено як члена журі. Тому артисти часто перетиналися в коридорах будівлі й у барі.

У компанії з Реконвальдом у знаменитому літньому амфітеатрі, який вмістив у себе шість тисяч глядачів, поза конкурсом виступили Макс Барських, Ольга Полякова, ALEKSEEV, Олександр Панайотов, Тіна Кароль, Олег Винник, Артем Пивоваров, Tayanna й інші.