Новини

Девіда Ґетту «насправді не хвилює» створення хітів

26 июля 2019

Французький діджей продав понад дев’ять мільйонів альбомів і тридцять мільйонів синглів по всьому світу, і нещодавно він почав видавати музику під своїм альтернативним іменем Jack Back, намагаючись повернутися до свого коріння.

Гітмейкер «When Love Takes Over» поділився, що «страждав від тиску», який пов’язаний із його славою.

В інтерв’ю газеті «The Sun» Ґетта, котрий нещодавно перевидав трек 2004 року «Stay (Don’t Go Away)» із британською виконавицею Raye, зазначив:

«Мене насправді особливо не хвилює лише створення хітів. Є Jack Back і «Stay» – пісня, котра мені дійсно подобається, у якій співає Raye, а вона не супервідома, і ця пісня ще й записана у стилі «хаус» – це все робить мене щасливим».

Девід додав:

«Я страждав від тиску цього всього. Вони кажуть, що ти так само хороший, як і твій останній хіт. Тому щоразу, коли у вас немає хіта, шанс зробити в майбутньому ще один хіт зменшується. У попіндустрії люди хочуть працювати лише з гарячими артистами».

Ґетта скучив за створенням треків із «простим, брудним ґрувом» для розваги, які він готує під ім’ям Jack Back. Артист зазначив:

«Дивовижно працювати без тиску, коли створюєш треки як Джек Блек. Коли ти досягаєш успіху, люди очікують, що ти прийдеш лише з хітами. А ти думаєш: «Я – діджей, тому іноді просто хочеться зробити гарний ґрув, який гратиму о шостій ранку, і готувати записи для діджеїв у клубах, бо саме так я починав». Мені пощастило, що моя музика пробилася нагору, але іноді мені не вистачало простого, брудного ґруву».