Новини

Дейв «Фенікс» Фаррелл із Linkin Park розповів про можливу появу нової музики гурту

13 декабря 2018

Музиканти зустрілися на концерті в Лас-Вегасі під час Геловіну. Спільна поява артистів на сцені відбулася більш ніж через рік після смерті лідера Linkin Park Честера Беннінґтона. Шинода виступав у місті в межах свого сольного туру, а Фаррелл приєднався до нього, щоб разом виконати порцію пісень. Тоді, 31-го жовтня, Майк написав у Твіттері:

«Веселого Геловіна! Ми з хлопцями вдягнулися для вчорашнього шоу… і позвали нашого найпалкішого шанувальника, @phoenixlp. Красно дякуємо тобі, Дейве, за те, що виконав із нами низку пісень цього вечора».

Нині Фаррелл заговорив про можливість створення групою нового музичного матеріалу.

«Це складне питання, – поділився він під час радіобесіди. – Я думаю, найлегший спосіб відповісти на нього – це, імовірно, сказати, що я не знаю. Відтак я зможу пояснити це».

Артист додав: «Ми вп’ятьох, ми досі прагнемо щось підготувати разом. Гадаю, ми знову візьмемося за музику. Ми всі цього бажаємо. Нам досі приємно проводити час разом і довідуватися один про одного».

Шинода також ділився своїм поглядом на майбутнє гурту. В одному з коментарів артист зазначив:

«Я залишаюся відкритим до можливостей. Ідеться як про матеріал, виданий під моїм іменем, так і співпраці з іншими артистами й продюсування треків для когось іншого. Або якщо хлопці вирішать, що хочуть дати концерти Linkin Park, я, безумовно, приєднаюся. Я відкритий усьому, що станеться».