Новини

Діти Крістіни Аґілери «незаплановані»

10 сентября 2019

Одинадцятирічний син гітмейкерки «Genie in a Bottle» Макс від Джордана Братмана та п’ятирічна дочка Саммер від Метью Ратлера не планувалися перед зачаттям, зазначила Крістіна. А все у зв’язку з тим, що їй подобається «спонтанність», коли йдеться про створення дітей.

Для журналу «Haute Living» 38-річна попзірка розповіла:

«Ви знаєте, це кумедно: я не вважала за потрібне планувати появу своїх дітей! Я дуже спонтанна, коли до цього доходить. Що задумав усесвіт, те станеться. Хто знає, що станеться в майбутньому? Але, станом на сьогодні, [я не планую заводити більше дітей]».

Хоч Аґілера спеціально не планувала народжувати дітей, вона переконана: її життя змінилося на краще після появи нащадків. Це, мовляв, змістило фокус.

«Коли у вас є дитина, це зміщує ваш фокус. У бізнесі в цілому і як артиста. Зазвичай ви перебуваєте в морі крайнього нарцисизму. Це ваша зосередженість. Ви – це ваша робота, ваша зосередженість і цілі. Бути вкрай амбітною дівчиною з вельми молодого віку та працювати все життя – це, коли з’явилися діти, більше було не про мене», – пояснила білявка.

«Якщо чесно, я не могла цього чекати. Я була дуже молодою мамою. У душі я велика дитина, і вони дають мені можливість побавитися, зберігають вміння підживлювати та розвивати їхню уяву. Ти – частина цих дивовижних маленьких людей, і це вчить тебе терпіння, вчить тебе досліджувати себе, – додала Крістіна. – Це постійний шлях навчання. Вони мене чимало вчать, і вони постійно спонукають мене ставати ліпшою».