Новини

Дивна причина того, чому Брітні Спірс 2007 року поголила голову, розкрита

4 ноября 2019

Про випадок, коли в Брітні Спірс дванадцять років тому стався психічний зрив і виконавиця позбулася волосся на голові, ідеться в новому документальному фільмі. Стрічка має назву «Брітні Спірс. Точка зламу» (в оригіналі – «Britney Spears – Breaking Poin»). Її показали 3-го листопада на одному з американських каналів.

У кіно тату-майстриня на ім’я Емілі Вайнн-Г’юз пригадала фразу попзірки, котру та сказала про поголену голову. Сумнозвісної ночі Брітні завітала в салон і попросила Емілі набити їй зображення вуст і хреста.

Вайнн-Г’юз пригадала:

«Надворі було нестямне гуркотіння. Я не була впевнений, що саме там відбувається. Це скидалося на бунт. Потім замайоріли спалахи. Двері повільно відчинилися, і через поріг переступила особа в капюшоні. Я помітила, що вона була без волосся. Пам’ятаю, як її запитали: «Навіщо ви поголили голову?» І її відповідь була трохи дивною: «Я просто не хочу, щоб хтось торкався моєї голови. Я не хочу, щоб хтось торкався мого волосся. Мені остогидло, що люди торкаються мого волосся»».

Раніше тієї ночі Брітні увірвалася до салону в Лос-Анджелесі, що належить Естер Тоґнозз. Там виконавиця хіта «Toxic» і сказала усунути її чуприну. Естер пам’ятає, як за артисткою до салону хвостиком тягнулися папараці. 

«Ми прибирали, аж тут назовні заблимала купа спалахів, і нам стало цікаво: агов, що сталося? Прибула поліція, швидка допомога? Ми подивилися – там мерехтіла низка білих вогнів, і хтось постукав у двері, бо ми завжди тримаємо двері зачиненими, і сказав: «Гей, відчиняйте, Брітні Спірс хоче увійти»».

Як тільки вона впустила Брітні, співачка мовила: «Я хочу зголити волосся».

Власниця салону стверджує, що намагалася поговорити з Брітні, але щойно відволіклася на телефонний дзвінок, Брітні схопила електричну машинку для стрижки волосся та відтяла частину шевелюри.

Іще Тоґнозз зазначила, що один із охоронців Брітні дозволив мисливцям за світлинами зняти виконавицю під час гоління. Поки одні бодіґарди стежили, щоб папараці не могли здійснити задумане, той постійно піднімав жалюзі.

Упродовж наступних тижнів після інциденту з голінням голови Брітні перевіряли в медичних установах. Її хаотична поведінка та шпиталізація призвели до того, що за виконавицею досі наглядають.