Новини

Дійшла черга й до мавпи, яку утримував Майкл Джексон

1 февраля 2019

Приматолог Дама Джейн Ґудолл вірить у те, що тварину били в морду та живіт, коли та перебувала на ранчо поп-ікори Неверленд.

Джексон обзавівся малопридатним для свійського утримання вихованцем наприкінці вісімдесятих. Пізніше мавпа стала постійною супутницею виконавця: він брав її у свої подорожі по світу.

Хоча тварина й жила в розкішних умовах, Ґудолл стверджує, що Бабблз часто страждав, і що Джексон втратив самовладання, коли вона поділилася з ним цією теорією.

«Я прийшла до нього й ми говорили про Бабблз. Я його розлютила. Бабблз усе ще живий, і він прекрасний. Але коли мешкав із Майклом, його били», – раніше розповіла знавчиня тварин «TMZ».

Хоча Ґудолл прямо не заявила, що саме Джексон знущався з тварини, інші називають себе свідками таких нападів. Серед останніх – і Джек Ґордон, колишній чоловік Ла Тої Джексон (старшої сестри Майкла). 

«Я бачив, як Майкл ударив Бабблз у морду, а потім – у живіт», – пригадав екс-родич.

Примат, якому нині тридцять п’ять років, живе в Центрі для великих мавп у Ваучулі, Флориді. Джексон здав Бабблза до притулку в середині дев’яностих.

Скандал з’явився в новинах усього через тиждень після прем’єри стрічки «Залишаючи Неверленд». У документальному фільмі є чимало свідчень від Вейда Робінсона та Джеймста Сейфчука про те, що вони зазнали в дитинстві інтимної наруги з боку співака.

Родина Джексона спростовує обидва звинувачення.

До слова, проблеми з мавпами мали Джастін Бібер і Кріс Браун.