Новини

Дизайнери прозвали Дженніфер Лопес модною іконою

17 апреля 2019

Дженніфер Лопес охрестять модною іконою на цьогорічній церемонії нагородження премією Американської ради модних дизайнерів (CFDA).

Співачка, яка нещодавно заручилася, забере свій черговий трофей у царині стилю 3-го червня в Бруклінському музеї в Нью-Йорку.

Анонсуючи вручення нагороди у вівторок 16-го квітня президент і гендиректор CFDA Стівен Колб зазначив: «Стиль Дженніфер Лопес сміливий, нестримний та запам’ятовується. Дизайнерам, включаючи багатьох членів CFDA, подобається одягати співачку як для сцени, так і поза нею».

«Дженніфер Лопес використовує одяг як спосіб виразити впевненість і владу. І дизайнери, і шанувальники з нетерпінням чекають на її нові образи», – додала голова CFDA Діана фон Фюрстенберґ.

Раніше нагороду «Модна ікона» вручили іншим відомим особам, серед котрих Наомі Кемпбелл, Бейонсе Ноулз, Фаррелл Вільямс, Джонні Депп і Ріанна.

Щодо інших новин, то для знімань нової стрічки «Шахраї» («Hustlers») у Великому Яблуку вранці 15-го квітня закрили один із універмагів. Артистка й акторка вклала в Інстаграмі відео, на якому блукає порожньою торговельною Меккою.

«Друзі, чи бували ви коли-небудь в торговельному центрі о третій ночі? Ось який це має вигляд. Ви можете прогулюватися де завгодно. Погляньте, тут нікого нема. Це наче фантазія, здійснення мрії», – зазначила зірка.

Нова стрічка про колишніх працівниць стрип-клубу, у якій разом із Джей Ло знімається Карді Бі, з’явиться в прокаті США 13-го вересня.