Новини

Дізель по-домашньому, проте гучно відзначив 44 день народження

21 сентября 2017

Дізелю — 44 роки. Вічно молодий і сповнений енергії засновник Green Grey відсвяткував день народження. За словами іменинника, нічого особливого він на цей день не планував, адже от уже кілька років поспіль святкує в домашній атмосфері. Щоправда, не в себе вдома.

Дізель, музикант: «Собираются в основном все мои друзья. Как только я понял еще лет пятнадцать назад, что дома придется убирать после всех друзей, я перенес свои дни рождения в клубы».

Свої дні народження Дізель давно вже звик називати репетицією святкування Нового року.

Дізель, музикант: «Каждый год одинаково. После двух часов уже никто не помнит, чем это все закончилось и это основная стратегия Нового года, вот в этом вся суть».

Цього разу музиканта зі сцени привітали такі гурти, як Riffmaster, Point та вокаліст команди Fontaliza, котрий виконав один із найвідоміших хітів Green Grey — «Емігрант».

Вийти на сцену обіцяв того вечора й сам Дізель. Але чи то через занадто святковий настрій, чи то через Муріка, якого чомусь ніде не було видно, презентація нових композицій так і не відбулася.

Свіжі пісні Green Grey можна буде послухати вже в кінці січня наступного року. Гурт готує до релізу альбом під назвою «Глаз леопарда», куди ввійде аж шістнадцять треків.