Новини

DJ Khaled і Джон Ледженд представили кліп, присвячений колезі

17 мая 2019

Для тих, кому не вистачає Ніпсі Гассла, DJ Khaled запропонував дещо приємне: представив пісню та музичне відео, над яким він працював з покійним репером. У музичному ролику, котрий виклали на відеохостинг 16-го травня, також знявся Джон Ледженд.

Починається кліп написом «На довгу згадку про Ніпсі Гассла». Потім виринають кадри з реперами на тлі синього будинку, ретромобілів тощо. Ледженд співає та грає на фортепіано, за яким час від часу опиняється на дорогах міста.

«Higher» – композиція зі свіжого альбому Khaled’а «Father of Asahd». Перед прем’єрою пісні діджей повідомив, що надішле прибуток від неї Емані та Кроссу, двом дітям Ніпсі.

А в Інстаграмі виконавець виклав зображення з текстом:

«Нещодавно я вдався до глибинних духовних пошуків на тому шляху, яким, як я думав, не буду прямувати й через мільйон років. Це почалося, коли трагедія пограбувала світ – забрала освічену душу, брата, батька, партнера і мого друга Ніпсі Гассла».

Іще у звернені до публіки йдеться:

«Після численних молитов і роздумів, і з цілковитим благословенням сі’ї Асґедомів [справжнє прізвище Ніпсі], я ділюся цим моментом зі світом. Небагато пісень нагадує нам, що вібрації на найвищому [«Higher»] рівні були сутністю Ніпсі. Це – дух руху вперед, представлення його місії, тож я, мої співавтори, продюсери та партнери з лейблу віддамо всі прибутки від «Higher» дітям Ніпсі Емані та Кроссу».

Гассл помер 31-го березня після вогнепальних поранень, яких артистові завдали за межами його крамниці на півдні Лос-Анджелеса.