Новини

DJ Khaled уладнав суперечку з ювеліром поза судом за кругленьку суму

5 августа 2019

Тривале юридичне протистояння DJ Khaled’а з ювеліром припинилося після угоди. Артист із 2015 року відповідав на позов фірми «Rafaello & Company». Представники останньої бажали вилучити в артиста шляхом суду понад сто тисяч доларів. Виконавця звинувачували в тому, що він не повернув предмети розкоші. Ішлося про два годинники відомої марки, діамантовий ланцюжок, виготовлений на замовлення, пару діамантових сережок і діамантову каблучку.

Рафаелло попередив 43-річного DJ Khaled’а, що той має повернути речі через п’ятнадцять днів, або виконавцеві чи його музичному продюсерові доведеться заплатили за ювелірні вироби.

Через рік Khaled здійснив контрпозов проти ювелірів і заявив, що вони завищували ціни для нього й інших клієнтів. За словами виконавця, численні прикраси, які він придбав за останні шість років, були «вельми переоціненими».

На початку цього року він також стверджував, що Рафаелло та його команда змовилися з оцінювачем ювелірних виробів – Американською радою сертифікованих гемологів. Усе, мовляв, заради шахрайства.

Однак, згідно з документами, отриманими «The Blast» перед вихідними, 2-го серпня, Khaled та його опоненти нарешті домовилися про припинення своєї гіркої юридичної ворожнечі.

Усі претензії відкликали, а справу офіційно закрили, повідомляє видання.