Новини

DJ Khaled уперше поділився знімком другого сина Аалама

29 января 2020

DJ Khaled продовжує ознайомлювати зацікавлених його життям зі своєю сім’єю. Артист уперше виклав світлину з новонародженим сином. Це сталося ледь понад тиждень тому після того, як його дружина народила малюка. рекординговий продюсер і діджей представив світові Аалама на знімку в соцмережі.

28-го січня 44-річний виконавець розмістив знімок свого нащадка, загорнутого в ковдру, коли той спав поруч зі старшим трирічним братом Асадом. Первісток на зображенні споглядає новонародженого.

Поряд із солодкою публікацією гордий тато написав:

«Брати! Асад! І Аалам!»

Колега Джастіна Бібера (записали пісню «I’m the One») поділився подробицями появи Аалама. Хлопчик прибув о 23:42 в понеділок 20-го січня. Маса його тіла – вісім фунтів і чотири унції (близько трьох кілограмів шестисот грамів). Тоді він зазначив:

«Ми найкращі! Більше любові, більше благословення!»

Годинами пізніше гітмейкер «All I Do is Win» повернувся на сайт обміну кадрами, щоб розповісти про значення імені другого сина. DJ Khaled написав, що Аалам – це «непряме коранське ім’я для хлопчиків і дівчаток, що значить «світ»».

Діджей уперше повілрмив, що знову стане батьком, у вересні 2019-го. Тоді він опублікував відео зі своєю дружиною Ніколь, яка проходила ультразвукове обстеження.

«Щойно я подумав, що життя не може бути ліпшим, отримав іще одне благословення: моя королева чекає на примноження нашої спадщини. Нині я почуваюся натхненніше, аніж будь-коли», зазначив він.