Новини

DJ Sender подався в популярну музику

21 сентября 2017

DJ Sender тепер став просто Сендером, а все тому, що музикант розпочав співочу кар’єру. Вокаліст не вперше змінює рід діяльності. Раніше він уже пробував себе у ролі режисера  відеокліпів, продюсера та креативного директора власної радіостанції. Незважаючи на те, що Сендер планує і надалі опановувати нові професії, він не збирається завершувати кар’єру діджея.

Sender, співак: «Я работаю как диджей, у меня каждый день есть радиопрограмма, я там, как диджей делаю миксы и веду эту программу. Также делаю треки другого направления и под разными псевдонимами, которые выходят на мировую сцену, в таком стиле, как Swedish House Mafia, Avicii и более андеграундные. Я бы хотел обучать людей тому, что я знаю, что я умею. Вот, наверное, это то, что будет следующее в моей жизни».

Свій дебютний сольний альбом під назвою «The Crystals» Сендер презентував у одному зі столичних нічних клубів. Платівка складається з уже популярних треків «Holiday», «Love» та «Sunlight». А також спільних пісень з такими виконавцями, як Ray Horton, Анна Сєдокова та Поліна Гріффіс. Ексклюзивно для М1 музикант розповів, що після київського концерту вирушить на конференцію в рамках Amsterdam Dance Event, де і планує відзняти ще один кліп. На перший сольний концерт Сендера завітав шоумен та співак Дядя Жора.

Дядя Жора, шоумен: «Сейчас после презентации я подойду и переговорю с Сендером, чтобы сделать совместное творчество. Я Думаю, все впереди, у нас больше наш формат это юмор, но юмор в хорошей, качественной музыке тоже не помешает».