Новини

Для довгоочікуваного нового альбому «Chromatica» Леді Ґаґа підготувала кіберпанк-обкладинку

7 апреля 2020

Прикута до величезної решітки з рожевим підсвіченням, у шкіряному боді та чоботях, у яких підборами слугують роги – такою гітмейкерка «Million Reasons» постає на знімкові від майстра світлин Норберта Шернера. При цьому виконавиця прикута до вищезгаданої поверхні металевим логотипом свого диска «Chromatica».

34-річна знаменитість також продемонструвала альтернативні мистецькі твори для касетного та вінілового варіантів альбому. Для іншого зображення співачка позувала навсидячки з довжелезними металевими пазурами та металевій спідній білизні. Цей рожевий образ артистки можна побачити в її кліпі «Stupid Love» (гортайте нижче).

Раніше попсуперзірка сподівалася оприлюднити свій новий репертуар 10-го квітня, одначе здійснити несподіване повернення на сцену під час фестивалю «Коачелла» не вдалося (музичну подію перенесли на жовтень через пандемію коронавірусу, відтоді Ґаґа затримує видання платівки).

«Це такий неспокійний і моторошний час для всіх нас, і хоча я вважаю, що мистецтво – це одна з найсильніших речей, яку ми маємо для забезпечення радості та зцілення одне одного під час подібного періоду, мені ще й просто не до душі видання цього альбому на тлі всього, що відбувається під час цієї глобальної пандемії», нещодавно пояснила вона шанувальникам в інстаграмі. – Я планувала відсвяткувати стільки всього веселого разом… У мене намічався секретний виступ на «Коачеллі» й чимало інших цікавих сюрпризів, деякими з яких я все-таки незабаром поділюся з усіма вами!»

Нову дату видання «Chromatica» виконавиця ще не назвала.