Новини

До мережі вилили десять невиданих пісень Аріани Ґранде

7 ноября 2018

Аріана Ґранде подарувала фанам новий сингл «Thank U, Next» із майбутнього альбому, але декому, схоже, аж надто кортіло почути інший матеріал із диска. Користувач Zandhr просто вилив композиції, які, певно, і є цілим альбомом артистки. Треки об’єднані в плейлісті на Спотіфаї та Еппл М’юзік «Nobody Does It Better». Ідеться про десять аудіо, у яких, очевидно, лунає голос Аріани. Серед пісень є «Ridiculous», «Too Long» і «Better Days», а ще – нова версія «Be Alright» із Migos.

Витік, звісно, змусив шанувальників шаленіти. Чимало з них цікавиться, хто ж такий Zandhr. Дехто навіть припускає, що таємничий користувач – це насправді сама Аріана. Тільки вона, мовляв, може легально викладати свої пісні на потокових ресурсах. Фани бомбардують цими питаннями її Твіттер, але знаменитість мовчить.

Поки шанувальники погрузли у здогадках, Аріна зайнята просуванням останнього синглу. Сьогодні вона завітає на шоу до Еллен Дедженеріс, де виконає композицію.

«Thank U, Next» слугуватиме заголовковою піснею майбутнього п’ятого студійника Ґранде. Подробиці альбому, включаючи обкладинку та офіційну дату видання, поки невідомі.