Новини

До мережі витекли імена переможців цьогорічної премії «Греммі»

29 января 2019

До оголошення переможців «Греммі 2019» ще два тижні, але повідомляють, що Академія звукозапису випадково злила імена деяких лауреатів на свій сайт. Серед них – Карді Бі та Леді Ґаґа.

У відео, яке з’явилося в Інтернеті, реп-артистку назвали володаркою статуетки «Запис року» за сумісний із Bad Bunny і J Balvin трек «I Like It». А Стефані Джерманотті начебто дісталася премія «Пісня року» за дуетну з Бредлі Купером композицію «Shallow», яка слугує саундтреком до їхнього фільму «Зірка народилася». Якщо б цей звіт підтвердився, то це могла бути перша перемога Бредлі на «Греммі».

Серед інших переможців у нині видаленому відео – Ґабріелла Вілсон (вона ж – H.E.R.), котру вшанували найвищою нагородою – «Альбом року» за названий її ім’ям диск. Для публіки це стало несподіванкою, оскільки в переліку номінантів перебувають такі виконавці, як Дрейк зі «Scorpion», Карді Бі з «Invasion of Privacy», Post Malone з «Beerbongs & Bentleys», а також альбом саундтреків до стрічки «Чорна Пантера». Усі вищезгадані роботи зайняли верхівку «Billboard 200» і поставили по кілька рекордів.

До того, як Академія звукозапису прокоментувала витік, численні шанувальники заполонили соцмережі коментарями. Представник «Греммі» зазначив у зверненні, що викладені дані неправдиві.

Ведучою церемонії 10-го лютого в Лос-Анджелесі буде нагороджена премією Аліша Кіс. Найбільше номінацій (вісім) дісталося Кендрікові Ламару, за ним опинився Дрейк, у котрого на номінацію менше.