Новини

До свого ювілею М1 відзначить найкращих премією “M1 Music Awards” за підсумками двох років

5 ноября 2020

2021 рік ознаменується гучним ювілеєм у медіапросторі: головному музичному телеканалу країни М1 виповниться 20! На глядачів і поціновувачів якісної музики упродовж року чекатимуть круті проєкти та шоу, головним із яких, безумовно, стане найважливіша подія для українського шоу-бізнесу — премія “M1 Music Awards”. Вже відомо, що “M1 Music Awards”-2021 підіб’є підсумки двох років: не лише наступного, а й поточного 2020-го.

Сергій Перцев, генеральний директор телеканалів М1 та М2: 

“2020-й став справжнім випробуванням, у тому числі — для музичної індустрії. Ми чудово розуміємо, що багато хто з артистів не мали змогу показати на повну, на що вони здатні. Саме тому ми фактично “даємо” їм додатковий час — і переносимо церемонію нагородження на наступний рік. Таким чином, 11 грудня 2021 року ми підіб’ємо музичні підсумки одразу за 2 роки”.

Як було повідомлено раніше, у зв’язку з пандемією COVID-19 організатори головної музичної премії країни “M1 Music Awards”телеканал М1 і компанія “Таврійські Ігри” — вирішили не наражати на небезпеку глядачів, команду та артистів, проводячи шоу із традиційним масштабним розмахом. Спостерігаючи за розвитком подій у країні та світі, було вирішено, що єдиним правильним рішенням є перенесення церемонії нагородження в Палаці Спорту на 11 грудня 2021 року

Микола Баграєв, засновник компанії “Таврійські Ігри”, голова наглядової ради “ТАВР-Медіа”, співзасновник телеканалів М1 та М2:

“Як відомо, музична премія “М1 Music Awards” поєднує в собі мотивуючий момент у вигляді церемонії нагородження та грандіозне шоу, яке демонструє творчі та технічні досягнення української шоу-індустрії. Аби підготувати високоякісне технологічне шоу, до якого встигли звикнути глядачі, необхідно понад півроку роботи 2-х тисяч чоловік. Зрозуміло, що на даний момент і найближчим часом це неможливо. А рівень шоу ми збираємось тільки підвищувати!”.

Оргкомітет премії обіцяє незабаром оголосити зірковий склад учасників шоу-2021. Квитки на “M1 Music Awards” можна ексклюзивно придбати на сайті ticketsbox.com.

Усю найсвіжішу інформацію стосовно перебігу підготовки до “M1 Music Awards” можна буде дізнатися в ефірі та на сторінках телеканалу М1 у соціальних мережах.