Новини

Дочка Пінк пошкодила руку на ігровому майданчику

31 октября 2018

Шпиталізація з ігрового майданчика: 29-го жовтня Пінк пережила материнський шок. Артистка розповіла про падіння дочки в Інстаграмі. Там вона виклала світлину семирічної Віллов на шпитальному ліжку. У коментарі до ніжного знімка зіркова мати зазначила:

«Рукохід із пекла. Моя крихітка в кімната невідкладної допомоги. Із нею все гаразд. Веселий бік усього цього полягає в тому, що їй не доведеться виконувати хатні обов’язки».

Чоловік співачки, колишня зірка мотокросу Кері Гарт, також опублікував знімок із подробицями раптової поїздки до лікарні. Він виклав світлину доньки, котра стоїть на вході до медичного центру. На зображенні рука чада підтримана бандажем:

«У Віллз була перша поїздка до лікарні швидкої допомоги через падіння з рукохода. У неї розтягнення на лівій руці».

А меншенький пари, 22-місячний син Джеймсон, занедужав у серпні. У малюка виявили захворювання руки, ноги та ротової порожнини. Пінк тоді перебувала з нащадками в Австралії, де відбувався її тур. Ситуацію ускладнило те, що Віллов також захворіла на лихоманку.

«Бажаєте знати, наскільки гламурним може бути тур? – запитав тоді Кері у своїх інстаграм-послідовників. – У Джеймсона захворювання руки, ноги та рота, а у Віллов – температура тридцять вісім градусів. Обоє дітей захворіли, а їхня мама Пінк має опанувати себе та давати шоу».

Аліша Бет Мур (справжнє ім’я виконавиці) щойно оговталася від власної недуги, через яку їй на початку серпня довелося скасувати чотири концерти в Сіднеї. Тоді артистка постраждала від інфекції верхніх дихальних шляхів, а пізніше співачку шпиталізували зі шлунковим грипом.