Новини

Документальний фільм про Ріанну продали за двадцять п’ять мільйонів доларів

13 декабря 2019

Коли вона не зайнята створенням нової музики та гастролями, Ріанна все-таки заробляє чимало грошей завдяки своєму майбутньому кінопроєкту та лінією одягу. Барбадська суперзірка, можливо, додала й інші значні суми на свій банківський рахунок, адже повідомляють, що її документальний фільм був проданий амазоні за цілих двадцять п’ять мільйонів американських доларів.

За даними «The Hollywood Reporter», потокова платформа отримала глобальні права на документальний фільм Пітера Берґа про гітмейкерку «Umbrella» після сплати чверті зі ста мільйонів зелених.

Варто зазначити, що 31-річна зірка – не єдина співачка, історія життя якої викликає такий значний інтерес у царині, оскільки документальний фільм про її молодшу колегу Біллі Айліш нещодавно опинився на еппл тб+ за ті самі двадцять п’ять мільйонів баксів.

Поки що неназваний Документальний фільм про Ріанну описують як нефільтрований погляд на життя зірки, еволюцію однієї з найвідоміших світових естрадних артисток. Маючи безпрецедентний доступ до життя співачки та понад тисячу двісті годин кадрів, стрічка пропонує ближче ознайомитися з особистістю Ріанни, її почуттям гумору, робочою етикою, сім’єю та любов’ю.

Берг почав працювати над документальним фільмом кілька років тому. Він розповів для «THR» 2017 року про супровід зірки «Вісьмох подруг Овшена» в Європі:

«Це було веселою зміною темпу… їхати подорожувати з Ріанною по Європі, коли Ріанна оточена дівчатами. Ми були в Ніцці [Франції]. Вона збиралася виступити з концертом на День взяття Бастилії. І той водій вантажівки наїхав на всіх тих людей просто перед нашим готелем. Так що на мої старання зробити щось легке вплинуло місце в першому ряду, із якого я спостерігав дещо жахливе».

Ріанна та Берґ раніше працювали разом над науково-фантастичним бойовиком 2012 року «Морський бій», де Пітер також був режисером. Співачка втілила в тому кіно героїню на ім’я Кора «Вепс» Рейкс.