Новини

Дуа Ліпа розкритикувала стару статтю про Бейонсе за налаштування жінок однієї проти одної

8 августа 2018

Виконавиця «New Rules» поділиася 7-го серпня у Твіттері скриншотом публікації за 2003 рік із «New York Times». Заголовок у тому матеріалі такий: «Музика. Соло Бейонсе: вона – не Ашанті».

У статті стверджували, що виконавиці «Single Ladies» не вистачало музичної майстерності в порівнянні з її «дзеркально відображеною суперницею» Ашанті, котра 2002-го мала хіт «What’s Luv?», записаний із Fat Joe, і «Always on Time» – із Джа Рулом.

Дуа, яку проголосили однією з найуспішніших виконавиць усіх часів, і котра заробил п’ять «Греммі» та понад двадцять вершин у чартах, назвала «неприємні» газетні заяви про Бейонсе – приладом сіяння сварок між жінками.

«Одна з найкумедніших і найнеприємніших статей в історії, – написала 22-річна виконавиця для понад двох мільйонів послідовників. – У ній жінок нацьковують одну проти одної й роблять завчасні висновки. Очевидно, що в кожного є можливість рости, але намагатися применшити успіх інших тільки тому, що… Ця тема рідко виникає серед артистів чоловічої статі».

Через кілька хвилин Ліпа додала: «Якби ж то люди припинили налаштовувати жінок одну про одної… Нас із цим, трясця, просто не зупинити. Не можу зрозуміти цих цькувань».

Хітмейкерка «The One Kiss» давно стала авторитетом серед сильних жінок і регулярно згадує про незалежність і фемінізм у своїх піснях та в інтернет-публікаціях. Один із таких таких мережевих вибухів стався нещодавно. Артистка висловилася з приводу тролів, котрі ганьбили її за незначну помилку.