Новини

Дует Galantis анонсував перший в історії VR-концерт

21 февраля 2020

Шведський танцювальний дует Galantis, учасниками котрого є Крістіан Карлссон і Лінус Еклов, представить свій лонґплей «Church» з використанням фірмової технології. Остання дозволить «перетворитися на користувацькі аватари в режимі реального часу та виконати захопливий 30-хвилинний сет». Концерт називатиметься «Church of Galantis».

Творці гіта «Peanut Butter Jelly» запрошують шанувальників знайомитися з їхнім шоу на свій ютюб-канал, й обіцяють «фантастичні елементи та несподіванки»:

«Ми настільки раді, що зможемо поділитися концертом «Church of Galantis» із усією нашою Seafoxnation в усьому світі. У нас виникла ідея перенести «Church» у віртуальну реальність, де всі могли б зібратися разом і розділити цей дивовижний досвід, і немає значення, де ви живете».

До створення альбому доклала зусиль кантрі-легенда Доллі Партон, яка записалася для треку «Faith».

За словами учасників колективу, колега так захопилася їхньою співпрацею, що почала співати текст композиції просто під час телефонного дзвінка.

В альбомі також представлені сумісний трек із OneRepublic «Bones», «Hurricane» із Джоном Ньюманом, «I Found U» із Passion Pit тощо.

Платівка відображає результат експериментів Galantis із низкою жанрів. У студійникові перетинаються фолк, ґоспел, соул й електронне звучання.

За словами виконавців, для них було важливо, щоб альбом ніс послання людям. Із цим пов’язана його назва:

«Церква/Church – це не обов’язково будівля чи конкретна релігія. Це люди, об’єднані спільною вірою в ліпше людство. І йдеться про захист миру, зміни чи просто взаємодопомогу – це наша «Віра/Faith» і «Церква/Church»

Віртуальний концерт «Church of Galantis» відбудеться 26-го лютого о 19:30 за Ґрінвічем на каналі www.youtube.com/wearegalantis