Новини

Дует TamerlanAlena представив кліп на саундтрек до фільму «Ліси»

23 августа 2018

Творіння виконавців «Возврата.Net» звучатиме в концептуальному фільмі німецького режисера Лотгара Герцоґа, якого визнали на Каннському та Берлінському кінофестивалях. Пісня є рідкісною ліричною композицією в репертуарі дуету, тому й до відеороботи на сингл підхід у групи був особливим.

«Це – серйозна пісня. Десь драматична, десь чуттєва, десь ностальгійна. Вона про романтичні стосунки і складнощі, які бувають у всіх. І вона сповна передає мінорну атмосферу картини «Ліси», саундтреком до котрої стала, – розповіли TamerlanAlena. – Найкраще настрій пісні читається з кадрів фільму, які ми разом із Лотгаром вирішили включити у кліп, доповнивши їх своєю музичною історією».

Глядачі можуть ознайомитися в кліпі з епізодами фільму «Ліси» ще до офіційної прем’єри стрічки, яку запланували на 2019 рік у межах кінофестивалів у Торонто, Берліні, Роттердамі й Таллінні. Також режисер має намір представити картину на національному американському фестивалі незалежного кіно «Sundance Film Festival», після чого фільм надійде в широкий прокат.

Загадковий сюжет стрічки, що роповідає про внутрішні терзання й романтичні спогади головної героїні на ґрунті кардинальних змін в житті, гаромонічно доповнив ліричне послання пісні. Це стало головною причиною того, чому визнаний німецький режисер з першого прослуховування вирішив оздобити композицією свій фільм.

Знімала кліп команда на чолі з режисером Олексієм Островим, котрий раніше створював для групи музичні відер на пісні «Я буду», «Наши города», «Потоки ветра» і «Если что, набирай». За словами Олексія, нова відеоробота емоційно та змістовно кардинально відрізняється від усього, що TamerlanAlena видавали раніше: 

«Це – найбільш дорослий кліп, який ми створювали разом. У ньому Тамерлан й Альона – артисти, що вже відбулися, які мають спільну історію, спільні спогади, і вони різні – місцями задушевні, місцями – зворушливі. У цьому головна фішка нашого відео: емоційне послаггя, яке має знайти відгук у кожному глядачеві».

Артисти впевнені, що в новому відео багато хто зможе розгледіти себе та своє життя.

«У кожного, хто перегляне кліп, будуть свої відчуття. Хтось згадає перше кохання, хтось поплаче про минуле, а хтось побачить збоку свої нинішні стосунки. Але для кожного ця історія може стати рідною. Ми сподіваємося, вона оселитися в серцях наших слухачів», – додали TamerlanAlena.