Новини

Дует Milk and Sugar відіграв діджей-сет у Києві

21 сентября 2017

Незважаючи на те, що виступ німецьких діджеїв Milk and Sugar затримався більш ніж на три години, шанувальники все ж гаряче зустріли їх. Схоже, любов української публіки та музикантів взаємна, адже хлопці вже почуваються своїми як у Києві, так і в Одесі, Львові та інших наших містах, назви яких поки що вимовляють із зусиллями. Минулого тижня дует виступав на масштабному німецькому фестивалі клубної музики, проте ексклюзивно для М1 діджеї зізнались, що мріють побувати на КаZантипі.

Milk and Sugar, гурт: «Як і зазвичай, сьогодні я питиму, а він буде грати діджей-сет. Ми знаємо, що наш трек «Let The Sunshine» став справжнім хітом минулого року, тому завжди розпочинаємо з нього. Окрім того, до Києва ми привезли наші нові сингли, хочеться якнайшвидше поділитись ними».

Прем’єра нового хіта від Milk and Sugar відбудеться уже 23 серпня. Музиканти розповіли, що це буде мікс електронної музики та латинських мотивів. Раніше німецький дует уже співпрацював з Бобом Сінклером, Джанет Джексон, гуртом Jamiroquai, Ашером та іншими співаками.