Новини

Дві VALEVSKA на одній сцені: у Києві відбулося дводенне «Палала мегашоу» співачки

13 декабря 2018

Двогодинний концерт, під час котрого виконавиця неодноразово змінювала образи й амплуа, показувала свою голограму та радувала новими піснями, переспівами народних композицій і перевіреними хітами, став своєрідним бенефісом VALEVSKA: на сцені вона відсвяткувала п’ятнадцятиріччя творчості.

«Без нашого національного, рідного – просто нікуди! – усміхнулася VALEVSKA. – Це є в кожному моєму сольному концерті. Але «Палала мегашоу» – це мультимедійний грандіозний концерт із українською душею. Ми налаштовані дивувати».

Привітати співачку та доповнити музичний вечір своїми виступами завітали співачка Мята, Влад Ситник, Наталія Бучинська, Михайло Грицкан, Діма Коляденко та Ірина Білик. До речі, промова Білик стала чи не найзворушливішим епізодом концерту: вона побажала VALEVSKA, щоб її заповітна мрія стати матір’ю, зрештою, втілилася в життя, і пообіцяла стати хрещеною майбутньої дитини!

Не обійшлося й без гучних прем’єр: усі глядачі отримали можливість потрапити до відео VALEVSKA на трек «Let’s Dance». Для цього було потрібно активно повторювати за виконавицею танцювальні рухи під час флешмобу.

«Мій виступ складався з чотирьох блоків, які відображали різні прояви, характери та вдачу жінки. Тому що жіночій настрій може змінюватись щосекунди! –  зазначила VALEVSKA. – Жінка, яка схожа на осінь – шалена та впевнена у собі, вітряна та підривна; жінка-зима – стримана і трошки зверхня; жінка-весна – квітуча й радісна. І жінка, мов літо – жагуча та пристрасна. Усі ці пори року панували сьогодні на сцені».

2019-го VALEVSKA планує видати повноформатний українськомовний альбом. Наразі виконавиця готує до прем’єри відеороботу на пісню «Лети».