Новини

Джамала і «Тартак» провели саундчеки напередодні святкування десятиріччя М1

21 сентября 2017

Джамала вперше потрапила до ефіру М1 з кавер-версією пісні британського дуету «Propellerheads»; «неАнгели», побачивши свій кліп в ротації Першого музичного, пережили нервовий зрив; а лідер «Тартака» познайомився з каналом зовсім не як глядач чи зірка. Перед неймовірним 10-годинним концертом знаменитості поділилися з журналістам своєю ностальгією, пов’язаною з М1.

Вже третій день провідні зірки шоу-бізнесу збираються у студії Першого музичного і готуються до грандіозного святкового концерту. Виконавці репетирують пісні зі свого репертуару, а звуко- та відеорежисери налаштовують світлове та музичне обладнання. Усі вони готуються до 10-годинного концерту, яким Перший музичний, низка знаменитостей і телеглядачі відзначать десятирічний ювілей каналу. Одразу після саундчеків, знімальні групи «EmOneNews» перехоплювали виконавців, щоб ті поділилися своїми спогадами про знайомство з М1.

Джамала: «Это была «History Repeating» — моя первая видеоработа. Это не было моей собственной песней, да. Это была песня «Propellerheads», но она принесла мне удачу. Видео взял М1 канал, да. То есть песню-кавер, скажем так. Для меня это было приятно. Вот такое было со мной, как с музыкантом уже, знакомство с М1».

А от перша поява в ефірі М1 кліпу гурту «неАнгели» змусила його учасниць неабияк понервувати.

«неАнгели»: «Мы сидели у меня дома, и показали наш первый клип «Ты из тех самых», когда у тебя подскочило давление, помнишь? И у меня тоже какой-то нервный срыв начался, дергался глаз. Что-то было такое, да. Первый раз показали клип».

Що ж стосується Сашка Положинського, то він знає М1 практично з народження телеканалу.

Сашко Положинський: «В мене знайомство з каналом М1 почалося, як працівника, насправді. Я працював ще в теледепартаменті Таврійських ігор, власне, який згодом, наскільки я розумію, переріс в канал М1. До того, як канал почав свою роботу, я працював там над концепцією кількох телевізійних програм, готувався сам до ведення. Звичайно, найріднішим, найціннішим для мене є проект «Свіжа кров».

Найкращі українські співаки і музиканти захоплять 10 годин прямого ефіру М1 вже сьогодні о 15 годині.