Новини

Джанет Джексон представила кліп на пісню «Made For You» із Daddy Yankee

17 августа 2018

Нарешті вона повернулася! Джанет Джексон представила першу за три роки пісню «Made For You», яку записала з Daddy Yankee. Видання треку супроводжувалося прем’єрою кліпу.

Екранізація веде глядача вуличками Брукліна, що в Нью-Йорку, на котрих вирують танці. Нестримні рухи тривають у квартирі, на даху й інших місцях. Джанет з’являється в низці сцен, убрана в барвисті костюми.

Сам пісня – це суміш афобіту, денсхолу та латиноамериканської поп-музики. Тема пісні – ода теперішньому життю. «Якщо ви живете в цей момент, Не зупинятеся, святкуйте та відчувайте», – співає Джанет.

Танцюристів для створеного режисером Дейвом Меєрсом відео добирала сама Джанет, а також її постійний креативний директор Ґіл Дулдулао. Деякі з запрошених на знімальний майданчик осіб подякували в коментарях до ролика за запрошення:

«Так удячний за можливість стати частиною цього і представляти денсхол зі своєю командою. Спасибі вам, пані Джексон!» – написано від імені Blacka Di Danca.

«Made for Now» – це перший реліз Джанет на її незалежному лейблі «Rhythm Nation Records», який артистка зснувала з братом Ренді Джексоном і «Cinq Music».