Новини

Джастін Бібер анонсував видання свіжого синглу «Yummy», альбом, турне 2020 року та документальний серіал

26 декабря 2019

Бібер поділився наполеонівськими планами в ютюб-відео, яке водночас послугувало трейлером майбутнього документального серіалу, показ котрого запланований на 31-ше грудня.

«Як люди ми не досконалі. Моє минуле, мої помилки, усе те, що я пережив, – уважаю, що я там, де маю бути, і Бог має мене там, де бажає, щоб я був», – зазначає Джастін у ролику.

Співак іде пустелею та пояснює, чим альбом відрізняється від його попередника «Purpose» за 2015 рік:

«Я відчуваю, що він інший, саме у зв’язку з тим, де я нині у своєму житті».

Після того, як у кліпі перерахували дати концертів у межах північноамериканського туру з травня по липень 2020-го, він завершився розширеним уривком «Yummy». Повна версія треку прибуде 3-го січня.

«Так, тобі дісталась смакота, гам-гам, смакота», – співає Бібер.

Анонс із подробицями відбувся після того, як виконавець дражнив оголошенням учора серією зашифрованих публікацій в інстаграмі.

Ще в березні Бібер також поділився планом здійснити музичну перерву, перш ніж згодом підтвердив, що нова музика вже в дорозі.

На початку цього місяця він дражнив релізом, розмістивши коротке відео у своїх облікових записах у соціальних мережах із зоряним небом та простим повідомленням «2020».

Після «Purpose» Бібер узяв участь у безлічі співпраць, серед яких «No Brainer» DJ Khaled’а, «I Don’t Care» Еда Ширана та нова версія «bad guy» Біллі Айліш.

Нещодавно він також публічно розмірковував про своє «неосвічене» попереднє вживання слова на літеру «Н» в антирасистському пості, де співак закликав людей «протистояти расизму».