Новини

Джастін Бібер хоче зіграти Джорджа Майкла в кіно

21 сентября 2017

Кажуть, Джастін Бібер хоче зіграти Джорджа Майкла в фільмі. Звістку першим оприлюднило видання «Life & Style». Згідно з публікацією, кумир підлітків переконаний, що саме він – та людина, якій удасться переконливо зобразити виконавця пісні «Patience». Додатково повідомляють, що Бібер наголосив на своїй рішучості тим, що продемонстрував хороше акапельне виконання Майклового хіта «Faith».

Представники Бібера, стверджують у журналі, зв’язалися з представниками Голлівуду й висловили ідею про те, щоб виконавець «What Do You Mean?» утілив на екрані Джорджа Майкла, який помер на торішню католицьке Різдво. У Голлівуді, нібито, вітають цю ідею й навіть припускають, що Бібер міг би зіграти раннього Майкла, оскільки схожий на нього в ранні роки. Проте кумир підлітків, кажуть, готовий «потягнути» роль у всіх вікових категоріях, правда, з використанням мейкапу, який дозволить йому мати старший вигляд.

Проте «Gossip Cop» заперечує цю звістку про Бібера. Він не виявляв бажання грати Майкла, а тим більше не контактував із представниками кіноіндустрії з цього приводу.

Нині Бібер готується до продовження туру «Purpose». 15 лютого він має виступити в Монтерреї, Мексиці.