Новини

Джастін Бібер і Гейлі Болдвін підтвердили возз’єднання поцілунком

19 июня 2018

Колишнє полум’я спалахнуло з новою силою. Бібера та Болдвін спочатку помітили 16-го червня в нью-йоркському парку «Доміно». Потім вони цілувалився в парку «Рокфеллер».

Джастін і Гейлі почали зустрічатися на початку 2016-го. Потім вони розбіглися, але залишилися друзями.

Чутки про їхнє примирення виринули на початку цього місяця, коли закоханих заскочили під час відпустки в Маямі, Флориді. На одному з упольованих тоді фотомисливцями знімків Болдвін обтирає Бібера рушником на балконі.

24-річна Гейлі до цього була пов’язана з іншим канадцем – співаком Шоном Мендесом. У травні вона заперечувала чутки про роман. А щодо Бібера вона нещодавно розповіла «The Sunday Times»:

«Джастін і я довго були друзями. Я познайомилася з ним, коли він був дуже юним, і він був одним із моїх найкращих друзів. Усі знають, що в певний момент це перетворилося на щось інше, але так трапляється, коли вам вісімнадцять, дев’ятнадцять. Було, що було».

Тим часом Джастін не дав оновленим почуттям затьмарити собі День батька. Він поділився чуттєвою присвятою своєму тату – чорно-білим знімком Джеремі Бібера, котрий тримає новонародженого Джастіна.

«Тату, я люблю тебе так, що словами не вимовити… Зроблю для тебе що завгодно», – написав Бібер-молодший. – Із нетерпінням чекаю поцілунків й обіймів із тобою. Щасливого Дня батька».