Новини

Джастін Бібер і Селена Ґомез знову на межі розриву стосунків?

1 февраля 2018

Виконавці, які відродили свою романтику наприкінці минулого року, переживають черговий бурхливий виток стосунків. «Селена та Джастін безперервно сперечаються, – поділився інсайдер із «Life & Style» (через «HollywoodLife.com»). – Їхні найближчі друзі кажуть, що вони на межі розриву».

На сайті також стверджують, що основною причиною нескінченних баталій є дорікання з боку Ґомез. Колишня Дісней-зірка діставала Бібера, коли той проводив час зі своєю матір’ю. Подейкують, Селена постійно телефонувала обранцю, коли він насолоджувався відпочинком із ненькою на Мальдівах, а вона працювала в Нью-Йорку. Джастін нібито не витримав і поставив свій телефон на беззвучний режим.

Так це, чи ні, але точно відомо, що знаменитості бажають зберігати свої стосунки за зачиненими дверима. За словами джерела, це рішення підкріпилося й через ворожнечу виконавиці зі своєю ненькою.

«Селена втомилася виправдовуватися перед матір’ю після кожної зустрічі з Джастіном. Тож вона вирішила дещо відсторонитися», – мовила обізнана в ситуації особа.

Щодо інший новин, то статуетку Джастіна, яку йому присудили на «Latin Grammy», помилково надіслали іншій особі. Канадець виборов нагороду в листопаді за ремікс «Despacito» Луїса Фонсі та Дедді Янкі, але не зміг завітати на церемонію нагородження. Тож трофей надіслали пошто. Правда не йому, а продюсерові Карлосу Ескалоні Крузу, якого також удостоїли відзнаки, але в іншій категорії. Останній виставив у мережі знімок, що засвідчує неточність.