Новини

Джастін Бібер намагається вибачитися перед Гейлі Болвін за допомогою коштовної каблучки?

28 мая 2019

Схоже, Джастін Бібер зробить усе, щоби поладнати з дружиною Гейлі Болдвін. Снують чутки, що вони сваряться.

Нещодавно пару заскочили під час закупів у Беверлі-Гіллс. Виконавець пісні «Sorry» був у сіромі світшоті та жовтій шапці-біні. Його дружина-модель – у чорному джемпері та обтислих штанах.

Пара начебто зайшла до брендової ювелірної крамниці, де 25-річний артист придбав для 22-річної половини дорогу каблучку. Пізніше він щось і собі купив (канадський співак завітав до крамниці з годинниками).

Про закупівельний похід пари стало відомо після того, як Гейлі дізналася про текстові повідомлення від колишньої Джастіна Селени Ґомез. Тут і виникла проблема.

«Джастін постійно говорить про Селену, і Гейлі ледь не кипить від цього. Коли минулого тижня вона помітила на телефоні Джастіна повідомленнями від Селени, то геть утратила контроль», – раніше зазначило джерело.

Подейкують, Болдвін сказала Селені залишатися подалі від її чоловіка. А Ґомез, начебто, у відповідь засміялася.

Інсайдер додав: «Селена вважає, що все це просто кумедно, бо знає: Джастін завжди любитиме її, і Гейлі – лише короткочасне захоплення. Найгірше те, що Гейлі теж це розуміє».

Особа, обізнана в особистому житті подружжя, також переконана:

«Гейлі дійсно нічого не може вдіяти з почуттями Джастіна. Він знову спілкується з Селеною, і їм подобається це спілкування. Гейлі – лише незначний епізод у його житті, і всі знають: те, коли вона зникне за обрієм – тільки питання часу».