Новини

Джастін Бібер «не завершив» із Селеною Ґомез, хоч і переночував із Баскін Чемпіон

23 марта 2018

Може, кумир підлітків нещодавно й проводив час із моделлю, але це не означає, що він порвав із колишнім коханням. Кажуть, що Ґомез, із котрою в Бібера нині перерва в стосунках, досі для нього бажана.

20-го березня Джастін і Баскін переглядали разом концерт Крейґа Девіда. Вона – сестра Еббі Чемпіон, із котрою зустрічається близький друг артиста Патрік Шварценеґґер. Тим концертом їхня весела ніч не припинилася. Джерело повідомило «People», що модель поїхала з виконавцем «Despacito» до його будинку. Там їм склали компанію друзі.

Попри все це, каже інсайдер, Бібер не викидає Селену з голови. Очевидець також додав, що Джастін і Баскін не зустрічаються. «Він постійно думає та говорить про Селену. Розділ книги з нею ще, безумовно, не завершений», – запевняє джерело.

Селена, котра під час розваг Бібера була в Австралії, нібито кинулася додому, коли дізналася про нього та Баскін.

«Селені боляче й вона розчарована після того, як побачила Джастіна з іншою жінкою, і вона відчула, що потрібно негайно летіти додому. Між ними, безумовно, ще нічого не вирішено. Їй потрібно чимало всього з’ясувати, і вона готова повернутися додому, щоб скласти чітке уявлення про ситуацію», – поділився інсайдер.

Джастін і виконавиця пісні «Fetish» уперше почали зустрічатися 2010-го. Потім вони розбіглися й довго не підтримували стосунків. А минулої осені, коли Ґомез порвала з The Weeknd’ом, відновили роман. На примирення їхні шанувальники відреагували неоднозначно. Деякі з них були щасливі знову побачити пару разом. А от мати співачки, Мінді Тефі, як повідомляли, належить до тих, хто проти возз’єднання Джастіна та Селени.