Новини

Джастін Бібер підтвердив, що бореться з хворобою Лайма та хронічним мононуклеозом

9 января 2020

Джастін Бібер підтвердив чутки про те, що він бореться з хворобою Лайма. Артист завітав в інстаграм, щоб розкрити свої проблеми зі здоров’ям, і зазначив: крім боротьби з кліщовою хворобою, йому поставили діагноз «серйозний випадок хронічного мононуклеозу».

Бібер зазначив:

«Хоча чимало людей продовжує говорити, що Джастін Бібер на вигляд, як лай*о, сидить на меті тощо, вони не розуміють, що в мене нещодавно діагностували хворобу Лайма. Разом із цим у мене виявили серйозний випадок хронічного мононуклеозу, який вплинув на мою шкіру, мозкове функціонування, енергію та загальний стан здоров’я».

Співак продовжив:

«Про все це йтиметься в документальному серіалі, який я викладу на ютюбі. Ви зможете дізнатися про все, з чим я борюся та переважаю! Мине кілька років, щоб підібрати правильне лікування, яке допоможе позбутися цієї поки що невиліковної недуги, і я повернуся в ліпшому стані, ніж будь-коли».

Ще в листопаді 2019-го Бібер викликав занепокоєння щодо свого здоров’я, коли на його руці помітили пристрій для під’єднання крапельниці. Тоді виконавець покидав медичний центр у Беверлі-Гіллз, Каліфорнії. За інформацією «TMZ», хворобу Лайма в нього не могли виявити місяцями, аж поки таки не діагностували наприкінці минулого року.

Біберові вдалося підтримувати нормальний стан за допомогою правильних ліків. Він зміг попрацювати над новою музикою та розпланувати тур. Відтоді кумир підлітків видав новий сингл під назвою «Yummy», після котрого прибуде й новий альбом.

Гітмейкер «Sorry» планує представити десятисерійний документальний проєкт «Пори року/ Seasons» 27-го січня. Очікується, що канадець розкаже про свою боротьбу, а також прокоментує рішення перервати низку виступів у 2017-му.

Хвороба Лайма може спричинити висипання, сильну втому, головні болі та лихоманку. Джастін Бібер не єдина знаменитість, що має справу з цією недугою. Його колега Авріл Лавін, модель Белла Гадід та її мати Йоланда Гадід також страждають від хвороби Лайма.