Новини

Джастін Бібер поділився думкою стосовно найзлободеннішої теми

21 марта 2020

Джастін Бібер звертався до Бога за благословенням для людей під час інстаграм лайву минулого четверга, 19-го березня, на тлі пандемії коронавірусу.

Гітмейкер пісні «Yummy» скористався сторінкою в соцмережі, щоб розповсюдити звістку про єдність у ці невизначені часи зі світовою кризою здоров’я, унаслідок якої близько десяти тисяч людей втратили життя. За словами Бібера, «молитва згуртовує людей».

Іще співак поділився проповіддю, котрою спробував догодити всім:

«Я збирався виголосити швидку молитву, і якщо ви згодні зі мною, то це круто. Якщо ні, це також круто, вам не потрібно вірити в те, що я вірю, у нас значно більше спільного, ніж відмінного.

Ми всі – люди, які опинилися в цій ситуації разом. І всі ми просто намагаємось розібратися в усьому цьому. Я збираюся виголосити молитву за світ, і, знов-таки, це не робить мене кращим у зв’язку з тим, що я молюся. Я просто думаю, що молитва згуртовує людей».

Відтак виконавець «Love Yourself», котрий уважає себе християнином, озвучив молитву, у якій попросив Усевишнього «якнайшвидше владнати це».

Він мовив на очах послідовників:

«Боже, ми вельми вдячні тобі за цей день. Я красно дякую тобі, що ти все контролюєш.

Ти знаєш початок кінця і тебе не здивує все те, що відбувається.

Боже, ми знаємо, що ці речі походять не від Тебе, що ці речі незрозумілі, але, Боже, ми довіряємо тобі в ці часи, і ми просто просимо, Боже, владнати це якнайшвидше.

Ми просто сердечно дякуємо Тобі за те, ким Ти є, і ми просто просимо, щоб Ти дав нам більше відповідей. В Ім’я твоє ми молимося. Амінь».

Джастін, що самоізолювався зі своєю дружиною Гейлі Бібер, раніше поділився тим, як звернувся до своєї віри, коли боровся з залежністю.

Він сказав:

«Те, як я сприймаю Бога та свої стосунки з Ісусом, – це те, що я не намагаюся заробити на Божу любов, роблячи добрі справи.

Бог мене вже полюбив за те, ким я є, перш ніж я щось зробив, щоб заробити чи заслужити.

Це безкоштовний дар, коли приймає Ісуса, присвячуєш йому своє життя, і те, що він зробив, – це дар.

Прощення – це те, на чому ми зосереджені й до чого прямуємо. Знаєш, я збираюся поклонятися тобі, Боже, бо ти подарував мені щось настільки гарне».