Новини

Джастін Бібер поділився спокусливими знімками своєї коханої у відвертому вбранні

26 марта 2019

Немає жодних сумнівів, що Джастін Бібер шалено закоханий у свою дружину Гейлі Болдвін. Виконавець пісні «Sorry» не може припинити хвалитися жінкою в соцмережах. Нещодавно Бібз виклав в Інстаграмі кілька доволі пікантних знімків моделі. На одному з них 22-річна супутниця звабливо лежить на ліжку. Одягнена вона в білий топ, спідню білизну, а ще на знаменитості видніється намисто. Речі належать до бренду кумира підлітків. Канадець теж присутній на світлини. Точніше – частина його тіла. «Це – мій палець», – написав Джастін поряд зі знімком.

На іншому знімкові Гелі дивиться в кут їхньої спальні, а ще один закарбував її погляд в об’єктив. «Привіт, кохана», – зазначив Джастін просто на світлині.

Публікації виринули після оголошення співака про те, що він здійснить кар’єрну перерву. Ця перерва, за словами самого виконавця, йому потрібна для вирішення «глибоко вкорінених питань» і щоб стати кращим чоловіком та майбутнім татом.

«Що ж, я прочитав купу повідомлень про те, що ви хочете альбом. Я гастролював увесь свій підлітковий період та початок двадцятих. Я усвідомив і, як ви, друзі, імовірно, побачили, я був нещасливим під час останнього туру. Я не заслуговую на це. І ви не заслуговуєте на це. Ви платите гроші, щоб прийти та побачити живий, сповнений енергетикою, веселощами та світлом концерт. А я не міг вам цього дати під кінець туру», – написав Бібер у понеділок.

25-річний співак послався на особисту боротьбу, яку йому нині потрібно завершити, щоб бути готовим до створення сім’ї з дружиною.

«Я шукав, з’ясовував, випробовував і припускався помилок, як це робить більшість із нас. Тепер я зосереджений на тому, щоб усунути певні глибоко вкорінені проблеми, які, як і в більшості з нас, є й у мене. Тож я не зійду з дороги. Так я зможу підтримувати свій шлюб і бути батьком, яким я хочу бути», – пояснив артист.

Заразом виконавець натякнув на своє швидке повернення в індустрію:

«Музика – вельми важлива для мене, але ніщо не може бути важливішим за мою сім’ю та моє здоров’я. Я повернуся з новим добрячим альбомом настільки швидко, наскільки це буде можливо».