Новини

Джастін Бібер пообіцяв «прибуття гарної музики»

25 июля 2019

Джастін Бібер дражнить шанувальників тим, що має свіжу музику.

На початку цього року (2019) кумир підлітків поділився в соцмережах рішенням обмежити свою публічність, щоб ліпше вдалося покращувати психічне здоров’я.

Одначе виконавець «Sorry» повернувся на вершини хіт-парадів у травні, коли він об’єднався з Едом Шираном і згодом вони представили сумісну композицію «I Don’t Care». А вчора, 24-го липня, Джастін долучився до китайського сервісу мікроблогів «Вейбо». Там він повідомив шанувальникам, що працює над новими композиціями. Ідеться про першу музику співака з моменту видання платівки «Purpose» 2015 року.

«Усім своїм шанувальникам у Китаї я просто хотів сказати, що дуже радий бути на вейбо. Із нетерпінням чекаю того, щоб розповісти подробиці. Певна гарна музика наближається», – написав 25-річний канадець.

Минулого місяця Джастін поінформував шанувальників у соціальних мережах про відновлення психічного здоров’я та пригадав прогулянку з 22-річною дружиною Гейлі Болдвін, під час котрої «відновлював душу».

А в понеділок модель виклала в інстаграмі солодкий знімок, що засвідчив їхній візит на церковну конференцію. Його Гейлі прокоментувала: «Ці вихідні були одними з тих, які слід пам’ятати, і такими, які запалили новий вогонь у наших душах!»