Новини

Джастін Бібер припинив мовчанку стосовно скасування туру

21 сентября 2017

Кумир підлітків залишив шанувальників похнюпленими, коли минулого тижня скасував решту свого туру «Purpose». Після численних спекуляцій про те, яка ж причина таких дій, співак виклав у мережі розлоге повідомлення. «Я так удячний за цю нашу спільну подорож. Я вдячний за тури, але, перш за все, я вдячний, що живу це життя разом із вам! Навчання та зростання не завжди були легкими, але знання, що я не один, дозволяло мені рухатися далі», – стартував Бібер.

«Я дозволяв своїй невпевненості забирати кращу частинку себе, дозволяв розбитим відносинам диктувати спосіб поведінки з людьми! Я дозволяв гіркоті, заздрості та страху заполонити моє життя!, – продовжив Бібер. – Я надзвичайно благословенний, оскільки люди за останні кілька років допомогли мені вибудувати свою особистість, нагадали мені, хто я і ким хочу бути».

Потім він пояснив, чому скасував тур: «Тепер я виокремив час на те, щоб стати на стійкий шлях. Я хочу, щоб моя кар’єра була стійкою, але я також хочу, хоч моє серце та дух були стійкими, щоб я міг бути людиною, якою я прагну бути, чоловіком, яким я зрештою волію бути, і батьком, яким я волію бути».

Бібер сподівається, що фани поставляться до його рішення з повагою та розумінням: «Це повідомлення – лише можливість ознайомити вас із моїми почуттями. Я не очікую, що всі виявлять розуміння, але хочу, щоб люди мали уявлення про те, від чого я відштовхуюся».

До цього також писали, що Джастін відмовився від туру з релігійної причини. Він нібито «переприсвятив своє життя Христу» після скасування. Проте пізніше виконавець спростував ці чутки, зазначивши: «Ви вже знаєте причину». Також він наголосив, що воліє відгородити себе від уваги й відпочити.