Новини

Джастін Бібер привідкрив завісу над романтичним треком «2U» із Девідом Ґеттою

21 сентября 2017

Реліз композиції запланований на завтра, 9 червня. Щоб розпалити очікування шанувальників, Бібер виклав у Твіттері два відео з уривками треку. У ньому знялися янголята відомої компанії з продажу жіночої білизни – Сара Сампайо й Ельза Госк.

 

 

 

Як і слід було чекати від Девіда Ґетти, запальний трек має чіпкий ритм і гук, а також романтичну лірику. Голосом Бібера звучить серенада коханій.

Судячи з чорно-білих фрагментів, схоже, що пісня буде випущена разом з кліпом. У музичному ролику очікується поява інших моделей, оскільки Бібер нещодавно твітнув кілька таємничих імен, які, за припущеннями фанів, можуть бути іменами моделей з майбутнього кліпу.

 

Тим часом Девід Ґетта виклав у мережі обкладинку пісні. У простій роботі переважають відтінки фіолетового та рожевого кольору. На ній зображені вуста.

 

«2U» потрапить до постійно зростаючого списку цьогорічних колаборейшинів Бібера. Раніше він представив ремікс на «Despacito» і сумісну композицію з DJ Khaled’ом «I’m the One». Нова пісня, швидше за все, з’явиться в майбутньому сьомому студійному альбомі Ґетти.