Новини

Джастін Бібер пролив світло на власні психічні проблеми

12 марта 2019

Джастін Бібер він бореться зі своїми фобіями. Поряд із чорно-білим знімком за 2015 рік, на якому він молиться з Каньє Вестом і своїм менеджером Скутером Брауном, 25-річний виконавець зазначив: нині він почувається дивно.

«Просто я хотів, щоб ви, друзі, дізналися дещо нове про те, що я пережив, і це мало точки перетину з вашим досвідом. Я чимало боровся. Просто почуваюся відокремленим і дивно… Я завжди повертаюся, тож не хвилююся. Лише бажав розповісти та попросити вас помолитися за мене. Бог чесний, і наші молитви дійсно працюють, дякую», – написав Бібер. 

За даними «People», канадець був змушений відкласти своє друге весілля з моделлю Гейлі Болдвін. Пара побралася у вересні 2018-го й планувала влаштувати додаткову церемонію для родичів і друзів.

Гітмейкер пісні «Sorry» раніше поділився, що страждав від плотської залежності та протитривожного препарату Ксанакса. Це, за словами кумира підлітків, змушувало його відчувати сором: 

«Я помітив, що роблю таке, за що мені соромно. Думаю, я вживав Ксанакс саме через це почуття сорому. У мене це завжди вертілося в голові, коли я цим займався, тож насолодитися ніколи не вдавалося. Помітив, що був геть неперебірливим і все таке. Наркотики поставили стіну між мною й тим, що я робив».