Новини

Джастін Бібер: «Шлюб уберіг мене від самого себе»

3 сентября 2019

25-річний виконавець «Baby» пережив важкий перехід від дитини-зірки до попзнаменитості. Кілька років йому довелося ладнати з депресією, юридичними неприємностями та поганою поведінкою, кульмінацією чого стала ворожнеча з сусідом у Каліфорнії, яка почалася після інциденту з метанням яєць.

Але у відвертому відкритому листі, розміщеному в соцмережах, Джастін зазначив, що його дружина Гейлі допомогла йому знову стати на правильний шлях.

«Із 13-річного хлопчика з маленького міста я перетворився на того, кого знають усюди, кому мільйони кажуть, що люблять його, і наскільки він видатний. Не знаю, як у вас, але в моєму випадку смирення приходить із віком. Ти чуєш у дитинстві все це й і ти насправді починаєш вірити в це. Раціональність приходить із віком і так відбувається процес прийняття тобою рішень… Усі завжди робили все для мене, тож я ніколи навіть не замислювався про основи відповідальності», – написав Бібс.

Рання слава, за словами кумира підлітків, вилилася в те, що він не «опанував навичок у реальності світі», коли йому виповнилося вісімнадцять, маючи «мільйони доларів і доступ до всього, що побажаєш»

«Це вельми страшна концепція для будь-кого. До двадцяти я прийняв кожне погане рішення, яке ви тільки можете уявити, і перейшов від одного з найулюбленіших і найбільш обожнюваних людей у світі до найсмішнішої, судженої та ненависної людини на планеті».

У листі до всесвіту Бібер також пригадав, що вживав «у дев’ятнадцять досить важкі наркотики» і «зловживав усіма стосунками», а ще став «зневажливо ставитися до жінок і агресивним».

«На щастя, Бог благословив мене надзвичайними людьми, які люблять таким, як я є. Нині я переходжу до найкращого розділу свого життя – шлюбу! Це нова та шелено дивовижна відповідальність. Вона вчить вас терпіння, довіри, відданості, доброти, смиренності та всього того, що, схоже, робить людину доброю».

Виконавець завершив лист зверненням до фанів:

«Все це потрібно сказати навіть тоді, коли обставини продовжують тиснути на вас. Ісус любить вас… Будьте добрими сьогодні. Будьте сміливими сьогодні. І любіть людину не за відповідність вашим стандартам, а Богом даною невичерпною любов’ю».