Новини

Джастін Бібер виконав емоційну ґоспел-пісню на недільній службі Каньє Веста

24 февраля 2020

Джастін Бібер несподівано з’явився в Лос-Анджелесі на регулярній події, котру проводить чоловік Кім Кардашіан. Кім, до речі, поділилася відео з Бібером, на котрому той співає, у себе в інстаграм історіях. Канадець емоційно співає:

«Це ніколи б не вдалося без тебе. Я сильніший, я мудріший. Я кращий, значно кращий. Коли я озираюся на все, через що ти мене провів».

Джастін також поділився відео з кавером у себе на сторінці, під котрим користувачі залишили численні коментарі.

Тим часом 25-річний співак раніше розповів, що є «емоційною» людиною, однак іноді відчуває, наче «не має дозволу» бути сумним на очах публіки.

Він сказав:

«Коли переглядаю різне в інтернеті, люди такі цікавляться: «Джастін засмучений, чому він засмучений?» Вони як би не дають мені дозволу засмучуватися. Я не маю дозволу бути людиною та проливати сльози. І стільки людей щодня розмовляють зі своїми дівчатами чи дружинами, або з їхніми матерями, і вони зламані, але поряд із ними немає камер, які це фіксують. Люди такі: «Чи все в гаразд? У нього нервовий зрив?» А я ж просто емоційний, і, знаєте, я думаю, це нормально».

Посилаючись на інший випадок 2018 року, коли він видавався схвильованим під час променаду зі своєю дружиною Гейлі Бібер, Джастін зазначив:

«Я просто пам’ятаю, що боровся. Я пам’ятаю, наче був емоційно переповненим і розмовляв із нею, не знаючи, як говорити про певне, і просто відчував себе розчарованим. У моєму житті трапилось чимало всього, і це був момент у моєму житті, коли я був просто таким схвильованим… Нормальною людиною, що плаче».