Новини

Джастін Бібер запросив на весілля колишню дівчину

1 октября 2019

25-річний співак повторно одружився з Гейлі Бібер. Їхня перша церемонія відбулася таємно у вересні 2018-го. А друга – учора, 30-го вересня. На свято виконавця в Південній Кароліні прибуло сто п’ятдесят гостей. Споглядало за тим, як подружжя обмінюється обітницями, і перше кохання Бібера Кейтнін Бідлз.

Дівчина, котра завітала на захід зі своїм братом Крістіаном, зустрічалася з виконавцем упродовж 2008 року. Після припинення роману вони залишилися близькими друзями. Канадський артист 2017 року навіть відзначав із нею та її сім’єю День подяки.

25-річна Кейтлін поділилася знімком, на якому її видно з 22-річним Крістіаном, в інстаграм історіях. Цю світлину зняли під час репетиційного обіду на вихідних. Особливо втішив гостю поданий безглютеновий кукурудзяний хліб, який, за її словами, вона захотіла взяти з собою.

Окрім Кейтлін та Крістіана, гостями на весіллі були Ед Ширан, Кендалл та Кайлі Дженнери, Тревіс Скотт, Ашер, Джейден Сміт, батьки наречених і дядько Гейлі Алек Болдвін.

Церемонію провів пастор Джастіна Джуда Сміт, а сестра Гейлі Алія Болдвін та кузина Айленд Болдуін були дружками.

Джерело розповіло «Е! News», що гості радісно гуками після того, як пара обмінялася обітницями в каплиці.

Пізніше була святкова вечірка.

Увечері напередодні весілля пара зібрала друзів і близьких на передвесільний сліповер (пропозиція для гостей провести ніч перед святом господарів), під час котрого показали де влаштували показ фільму «Щоденник пам’яті».

Джастін і Гейлі також розважили присутніх на передвесільній вечірці іграми на карнавальну тематику, почастували небаченою масою морозива та цукерок, а також улаштували танці, боулінг й інші забави.

Джерела кажуть, що вечірка тривала до ночі, і близько першої години пара здивувала всіх водяними рушницями, після чого розпочався бій-обливання.