Новини

Джастін Бібер зробив на шиї нове татуювання, шанувальники в захваті

6 декабря 2019

Джастін Бібер примножив колекцію незмивних малюнків на тілі. Співак підживив зацікавлення шанувальників зворотним відліком в інстаграмі, а згодом виклав на фотохостингу новий зразок боді-арту.

На знімкові видніється горобець. Під ним – слово «назавжди». У коментарі зазначено, що над витвором попрацював тату-майстер Dr. Woo.

«Назавжди дякую, @_dr_woo_», – написав Бібер.

25-річний виконавець уперше запропонував шанувальникам поглянути на своє свіже нашкірне зображення під час виходу з церкви з дружиною Гейлі Болдвін у середу 4-го грудня. Тоді він намагався прикрити тату білим балахоном. Проте в інстаграм історіях Джастін був відкритішим. «У мене нове тату, бажаєте його побачити?» – поцікавився співак.

Канадець, котрий прославився за допомогою ютюба, зробив перше татуювання в шістнадцять років. Відтоді він набив іще понад п’ятдесят зображень, що вкривають його руки, тулуб, щиколотку, шиб, спину та ноги. Це – і тварини (ведмідь, лев), і хрест, і різні слова. Також він має портрет Ісуса Христа на лівій литці та крила янгола на задній частині шиї.

Ще в квітні 2018 року Бібер поділився з шанувальниками на сайті з обміну кадрами, що жодного разу не пошкодував за боді-арт:

«Якщо татуювання нікому не зашкодять, зроблю їх. Ну, може, не всі! Понад сто годин важкої роботи над моїм тілом, і я б не позбувся жодного малюнка. Я цілковито люблю мистецтво та зробив своє тіло полотном, і це так весело».