Новини

Джастін Бібер зробив на обличчі татуювання, присвячене Гейлі Болдвін

5 ноября 2018

Сумісні татуювання – не ексклюзивна затія Аріани Ґранде й Піта Девідсона. Джастін Бібер і Гейлі Болдвін також задекларували своє кохання підшкірними малюнками.

Майстер незмивного боді-арту Кейт «Бенґ Бенґ» Маккарді. до котрого часто звертаються знаменитості, поділився з «Page Six TV», що наніс гітмейкерові «Despacito» нове татуювання на обличчі, присвячене, за чутками, дружині співака. 21-річна модель також обзавелася тату.

«У кожного з них є тату, – зазначив Маккарді. – Тату Джастіна – у нього на обличчі, і я не бачив його жодних знімків, тож йому добре вдається його не афішувати».

Художник пояснив: «Воно дійсно витончене й делікатне. І це – не традиційне татуювання пар. Не хочу поки розповідати, що воно значить».

Але пізніше Кейт, схоже, захотів. Виявляється, поряд із бровою артиста тепер причаїлися «дрібненькі слова». Після деяких пошуків сайт натрапив на липневу світлину, котра, імовірно, засвідчує присутність напису «Ґрейс».

Ця новина з’явилася після того, як гітмейкера «Sorry» заскочили в сльозах. 28-го жовтня 24-річний артист і Гейлі перебували в парку розваг у стилі Гаррі Поттера. Проте замість веселого дозвілля Джастін закрив обличчя руками та плакав. Супутниця сиділа навпроти нього та старалася емоційно підтримати.