Новини

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл уперше після скандалу з його побаченням влаштували інтимну вечерю

13 января 2020

Джастіна Тімберлейка та Джессіку Біл уперше побачили разом відтоді, як артист оскандалився. Торішнього грудня співак викликав обурення публіки своєю поведінкою на зустрічі з колегою, акторкою Алішею Вейнрайт.

Але, схоже, через понад місяць після п’яних витівок виконавця подружжя поладнало. Джастіна та Джессіку заскочили в середу 8-го січня за вечерею в Лос-Анджелесі.

Колишній член NSYNC і зірка телесеріалу «Сьоме небо», як ідеться в коментарях джерел для «The Sun», жартували та сміялися. Парочка перебувала в ресторані протягом трьох годин. На розмитих кадрах, які опублікувало видання, вищезгаданих емоцій, правда, не помітно.

Інсайдер розповів для сайту:

«Скидалося на те, що все точно пробачено. Джастін, здавалося, цілковито зосередився на розмові з Джессікою. Він був надзвичайно уважним, потирав її плечі, схилявся до неї. Кілька разів розмова, здавалося, ставала трохи напруженою, й обоє поринали в роздуми. Але під час розмови вони їли з тарілок одне одного».

Пара, кажуть, залишила готель, тримаючись за руки.

Джастіна спіймали на гарячому з Алішею в Новому Орлеані. Тоді свою руку він умостив на коліні акторки.

Пізніше Аліша заявила, що її стосунки з Джастіном були суто професійними, а сам актор і співак опублікував в інстаграмі вибачення перед «дивовижною дружиною та родиною за те, що втягнув їх у таку неприємну ситуацію». Тімберлейк також додав:

«Я мав знати ліпше. Це не той приклад, який я хочу показати своєму синові».