Новини

Джастін Тімберлейк і Міссі Елліотт удостоєні докторських ступенів

13 мая 2019

Разом із переможцем «Греммі», майстром оркестровки Алексом Лакамоаром, у суботу 11-го травня знаменитості прийняли нагороди від престижного Музичного коледжу Берклі в штаті Массачусетс.

Тімберлейк поділився враженнями від особливого дня в Інстаграм Сторіс. Там він опублікував відео, у котрому жартом каже на камеру: «Я зараз стану доктором. Ви все зіпсували!»

Потім він поділився залаштунковими самознімками з собою, Елліотт і Лакамоаром.

«Я не проводжу операцій, але, напевно, міг би розробити деякі рецепти», – почав Тімберлейк виступ під сміх й оплески випускників.

Відтак артист повідомив глядачам, що сподівається побачити їх у музичній індустрії. «Зустрінемося в студії. Хочу бачити вас усіх!», – мовив Тімберлейк.

Не забув 38-ріний співак викласти на фотохостингу світлину зі своїм дипломом і зосередженим поглядом.

Елліотт, яка стала першою серед гіп-гоп-артистів, кому музичний коледж присудив почесне докторське звання, розмістила відео, на якому гордо тримає документ.

Під час свого виступу 47-річна виконавиця зазначила: «Будуть злети й падіння – будьте готовими до цього. Поки ви дихаєте, ніколи не пізно. Не забувайте про це. Ви зайшли занадто далеко, щоб виходити».

Тімберлейк й Елліотт приєдналися до колег, яких Берклі вшанував раніше – Арети Франклін, Квінсі Джонса, Бі Бі Кінґа, Смокі Робінсона та Ріти Морено.

Винуватці новини також будуть причетні до почесного уведення до Зали слави піснярів у червні.