Новини

Джастін Тімберлейк іще раз побачився з підлітком, якому приділив увагу на «Суперкубку»

6 апреля 2018

Історія, що відбулася в перерві «Суперкубка» цьогорічного лютого, триває. Хлопцеві пощастило опинитися на сцені зі співаком, коли той був зайнятий виконанням «Can’t Stop the Feeling». Раян вирішив не втрачати нагоди і зробив самознімок. Це було непросто, оскільки Тімберлейк постійно рухався. Але Маккеннону вдалося.

Зрештою підліток заробив собі ім’я «Selfie Kid», під яким його нині можна відшукати в Інстаграмі. Через кілька днів після тієї події Раяну зателефонували з телепрограми Еллен Дедженеріс. До шанувальника особисто звернувся Тімберлейк. Артист запросив Раяна на свій концерт у межах туру «Man of the Woods» у рідному для хлопця штаті Массачусетсі.

Відтак Джастін дав 4-го квітня концерт у Бостоні. Раян із сім’єю був присутність серед аудиторії. Його також запросили за лаштунки, де він зустрівся з Джастіном і зробив свіжі самознімки для своєї сторінки на фотохостингу.

«Добре проведена зустріч @justintimberlake #manofthewoodstour», – написав дворазовий щасливець біля першої світлини.

Раяну також випала нагода познайомитися з дружиною співака – акторкою Джессікою Біл. А ще – із іншим особливим гостем артиста. Ідеться про гравця «New England Patriots» Джуліана Едельмана. До того ж там були учасниця Fifth Harmony Еллі Брук Гернандез та олімпійська гімнастка Елі Райсман. Обидві пані виклали знімки з Тімберлейком на своїх сторінках.