Новини

Джастін Тімберлейк поділився фрагментами трьох пісень із альбому «Man of the Woods»

1 февраля 2018

Джастін Тімберлейк добре знає, як святкувати свій день народження. Іменинник, якому 31-го січня виповнилося 37 років, поділився в Інстаграмі трьома свіжими постами, що включають уривки його пісень із майбутнього альбому «Man of the Woods».

Першою опублікована частина композиції, котру Джастін увімкнув під час підстригання. У кліпі артист говорить про святкову зачіску та нагадує, що дав альбому ім’я на честь свого дворічного сина Сіласа.

«До речі, альбом названо на честь мого сина, гаразд? Його ім’я означає «із лісу», тож припиніть розповідати мені, що я готую кантрі-альбом», – мовив Тімберлейк сміючись. А ще він зазначив, що почувається на свій день народження, мов DJ Khaled.

Другий фрагмент викладено під час репетиції Джастіна до виступу на «Суперкубку». На цей раз він згадав назву пісні. Ішлося про трек «Montana». На відео виконавець танцює та підспівує під композицію.

В останньому з представлених уривків Джастін вигукує: «Святкування дня народження триває!» При цьому лунає трек «Higher Higher», продюсером котрого став Фаррелл Вільямс.

Раніше того ж дня дружина співака й актора Джессіка Біл надіслала чоловікові сердечне вітання. Поряд із усміхненим знімком себе та Джастіна в обіймах вона написала: «Картинка говорить за тисячі слів. І спасибі Богу за те, що неможливо висловити всі аспекти моєї любові та поваги до тебе. Попереду неймовірний рік».