Новини

Джастін Тімберлейк публічно вибачився перед Джессікою Біл за те, що тримав руку Аліші Вейнрайт

5 декабря 2019

Джастін Тімберлейк нарешті (через понад тиждень) дібрав слова, якими вирішив прокоментувати нещодавню ситуацію. ЗМІ опублікували знімки, на котрих артист тримається за руки своєї колеги з фільму «Палмер» Аліші Вейнрайт. 38-річний співак й актор у середу 4-го грудня поділився в інстаграмі зверненням. Це його публічне вибачення перед дружиною Джессікою Біл.

«Я тримаюсь подалі від пліток наскільки це можливо, але для моєї родини, я вважаю, важливо прокоментувати останніх з них, що шкодять людям, яких я люблю», – почав Тімберлейк розгорнуту публікацію.

Артист зазначив, що понад тиждень тому став об’єктом осуду, коли був у новоорлеанському барі разом із Алішею, але наголосив, що між ним і його колегою нічого не сталося. Джастін пояснив момент, коли зробили знімки, так:

«Я занадто багато пив тієї ночі та шкодую про свою поведінку».

Поряд зі спробою звинуватити в усьому оковиту, колишній член гурту NSYNC взяв на себе відповідальність за свої дії:

«Я мав би поводитися розсудливіше. Це не той приклад, який я хочу показати своєму синові. Я прошу вибачення у дивовижної дружини та родини за те, що змусив їх пережити таку неприємну ситуацію, і я зосереджений на тому, щоб бути найкращим чоловіком і батьком, яким я тільки можу бути. Це було не те, про що подумали».

Іще співак згадав про фільм, над яким вони з Алішею працюють:

«Я неймовірно гордий від того, що працюю над «Палмером». Із нетерпінням чекаю, що продовжую створювати цей фільм, і втішений, що люди його побачать».

Тімберлейк оприлюднив заяву після того, як представник Аліші, а також її батько, спростували чутки про роман.

Тим часом Джессіка Біл зберігала незворушний вигляд, коли в понеділок виїхала на екскурсію в Західному Голлівуді. 37-річна акторка все ще носила обручку.